Gemeente Meierijstad

Wat draag jij bij aan Meierijstad?

Logo

Bij ons krijgt jouw talent de ruimte

Doen waar je goed in bent en in een open sfeer samenwerken om ambities waar te maken. Dat is in het kort wat werken bij gemeente Meierijstad betekent. In onze organisatie werk je vanuit een zelforganiserend team. Je krijgt daarbij alle vrijheid en verantwoordelijkheid die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Met jouw inzet en talenten maak jij echt het verschil. Het resultaat daarvan zie je direct terug in de samenleving. Jouw bijdrage doet ertoe!

Dit is werken bij Meierijstad

Bij gemeente Meierijstad zijn we betrokken en versterken we elkaar: de ‘kracht van samen’. In zelforganiserende teams werken we samen en halen we het beste in elkaar naar boven. Je talent zet je naast je functie ook breder in voor de organisatie. Leren doe je ‘on the job’, bij interessante projecten, of door een training of cursus te volgen in onze interne academie. Zo sta jij aan het roer van je eigen ontwikkeling en haal je het beste uit jezelf.

Samen de opgaves en ambities van Meierijstad realiseren

Je werkatelier is je thuishaven, van waaruit je vertrekt. Binnen het netwerk van onze organisatie vind je je weg om samen met andere collega’s de doelen en ambities van Meierijstad te realiseren. Dat doen we op een open en transparante manier. We delen waar we goed in zijn en stellen vragen waar we hulp nodig hebben. Vernieuwen, experimenteren en lef hebben vinden wij belangrijk. En daarbij gaat er ook wel eens wat fout. Wij vinden dat dat erbij hoort. Zolang je maar blijft leren en we oog blijven houden voor onze inwoners en ondernemers.

Bezoek ook onze werken-bij site.

https://youtu.be/6GlwDavXpqg

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Stadhuisplein 1
5461KN VEGHEL
Postadres Postbus 10001
5460DA VEGHEL

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!